Sharepoint

Sharepoint is, als onderdeel van Microsoft 365, een onmisbare tool voor bedrijven die hun bestanden willen organiseren en delen met zowel eigen medewerkers als externe contacten.

Het is een op websites gebaseerd samenwerkingssysteem dat gebruikmaakt van onderdelen en teams in staat stelt om samen te werken met andere bedrijfseenheden.

Het zorgt er voor dat het uitwisselen van bestanden via e-mail of delen met bijvoorbeeld WeTransfer tot het verleden behoort. 

Met communicatiesites delen afdelingen binnen het bedrijf hun nieuws of nuttige documenten. Zo kan HR de policies of interne opleidingen ter beschikking stellen. Alle betrokken partijen plaatsen de informatie van een project op een centrale locatie en sparen op die manier veel ‘zoektijd’ uit.

Het opzetten van Sharepoint vraagt wat inzicht en een goeie voorbereiding. Underwood heeft ruime ervaring in het uitrollen van Sharepoint in bedrijven inclusief het opleiden van de standaard- en expertgebruikers.

Sharepoint is ook de ideale tool om interne flows op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan verlofaanvragen met één of meerdere goedkeurders.

Wilt u weten of Sharepoint ook uw bedrijf kan verder helpen? Boek een gratis 30 minuten meeting waarin we één op één kunnen nagaan wat Sharepoint voor u kan betekenen.

Scroll naar boven